Med 5 minuter till godo…

Idag slutade TV-boxen att fungera. Först blev det helt grönt på TV:n. Sen skärpte den till sig och jag kunde se några minuter innan alla de små lamporna på framsidan boxen blinkade i olika färger. Sen frös bilden. Jag hörde Jamie Oliver i bakgrunden, men jag såg honom inte – bara en skål med hyvlad succinisallad. Jag kunde inte byta kanal heller, så jag drog ur sladden. När jag satte i sladden så hade jag en ny stillbild. Men inget ljud.

Det var då jag kollade med grannen om hon hade bild. Det hade hon. Så jag ringde kundtjänst. Först ringde jag fel kundtjänst. Sen ringde jag en annan kundtjänst, som inte heller var rätt. När jag slutligen drog ur kortet ur boxen såg jag vilken support jag skulle ringa. Efter bara 4 minuter i telefonkö kom jag fram till en trevlig kille som hjälpte mig. Jag fick dra ur sladden igen. Och sen kolla att scart-kabeln och antennsladden satt i.

SEN FUNKADE DET! 5 minuter innan Vanderpump Rules började! Wohoo! Kände mig som en tiktig tjej-tjej när det var så enkelt avklarat, men, men. Kände mig ännu tjejigare när jag beskrev mitt problem att byta kanal, vilket alltid sker när jag sitter/ligger bekvämast i soffan. Måste då resa mig upp och gå fram med fjärrkontrollen jättenära TV-boxen för att kunna byta kanal. Jag tänkte att jag kanske behövde byta box, men tydligen räckte det med att byta batterier.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s