Paleo-müsli FTW.

150907_01
Om jag just gjort en fantastiskt god müsli? Om den är nyttig? Om jag längtar till morgonfikat på jobbet imorgon? Hell yeah, på alla ovanstående! Om du också vill käka en lite nyttigare frukost, gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda solrosfrön, pumpakärnor, mandel, paranötter, hasselnötter, kokos och linfrön i en stor bunke. Klicka i kokosoljan och honungen och blanda. Häll müslin på ett bakplåtspapper på en djup ugnsplåt, och fördela till ett jämt lager. Rosta i ugnen i 12 minuter. Ta ut och låt svalna. När müslin svalnat häller du i gojibär, tranbär och russin. Om det är blåbärssäsong kan du strunta i gojibären och tranbären och ta i blåbär när du äter istället.

1 dl solrosfrön, 1 dl pumpakärnor, 1 dl grovhackad mandel, 1 dl grovhackade paranötter, 1dl grovhackade hasselnötter, 1 dl kokosflingor, 1 dl krossade linfrön, 1 tsk kanel, 1 msk kokosolja, 1 msk honung.

1 dl gojibär, 1 dl tranbär, 1 dl russin när müslin svalnat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s