Hej världen.

Jag har sovit. Under tiden har det hänt massor! Eller vad sägs om att syrrans hund legat med dropp, Mirijam har öppnat eget och Lisa väntar sitt andra barn?! Jag har inte direkt Törnrosa-sovit, utan bara sovit mellan kl 23-17 fredagskväll till lördagskväll, då mamma ringde och väckte mig. Klev upp och hasade in till soffan och la mig där och somnade om. Vaknade kl 13 idag, och upptäckte att det hänt en massa saker i världen runt omkring mig.
Nej, jag är inte sjuk. Inte sjukare än vanligt. Jag är bara så jävla less. Har bara inte haft någon lust att vara vaken. Vill bara sova. Sova till onsdag då jag ska infinna mig på Karolinska Huddinge för ännu några genomgångar med datortomografi. Denna gången datortomografiledd punktion av skelett och en knöl. ”Frågeställning: tumor”, som det står i kallelsen. Hur de ska få plats med någon mer än mig i datortomografi-röret det övergår mitt förstånd.

Jag har ingen aning om hur vi kunde gå från överfylld slemsäck till tumor. Och att jag helt plötsligt ska tillbringa kvällen på en vårdavdelning. Jag vill inte ens veta vad läkarna tänker. Jag vill bara sova tills allt är över och jag är av med värken.

Annonser

2 responses to “Hej världen.

  1. Men, åh, det där låter inget vidare…
    Massor av styrkekramar från mig till dig ❤❤❤❤❤❤❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s