Det bor en tonåring i mitt vardagsrum!

Jag ville inte ha kvar Majsan i buren där Siv dog igår, så jag satte Majsan i transportburen (som hon älskar och känner sig trygg i) över natten. Jag tömde buren och grannen K hjälpte mig att bära ut gallret på balkongen och botten till duschen. Buren är enorm och jag såg absolut ingenting när jag försökte baxa runt botten själv på Staffan.

Jag tog bort gallerdörren nu på morgonen så Majsan kan sträcka på benen lite, och inte bara sitta i transportburen och pyssla med halmslöjd i sann Ernst-anda.


För att få ut fröken Grumpy, fick jag lirka med lite god sallat. Han var som värsta tonåringen som tydligt la upp en halmdörr istället för gallerdörren jag tagit bort. Om hon hade hittat papper och penna hade hon nog skrivit Keep Out! 


När jag lagt ut handdukar så hon inte skulle halka, så dög det att gå på en liten upptäcksfärd på bordet*! Nu har hon gått in i transportburen igen, och jag hör hur hon håller på med sina halmgubbar igen.
* Jag lämnar henne inte obevakad på bordet! Vill inte att hon ska trilla ner. Men jag kan inte ha henne på golvet pga att jag inte får böja mig ner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s