I dag har jag styrt upp!

Mailade ortopedkliniken att FK tagit ett interimbeslut rörande min sjukpenning och att jag nu ”bara” behöver skicka in ett läkarintyg. Ett läkarintyg ortopeden ska skriva. Det dröjde mindre än en timme innan han ringde upp! Jag som sökt dem i nästan två veckor. Jag fick argumentera med honom i 20 min om varför han skulle förlänga sjukskrivningen! Han försökte få mig att kontakta reumatologen, igen, för att de skulle sjukskriva. Vårdcentralen tyckte han också att jag kunde kontakta. Herreguud! Hur svårt ska det vara?! Det är ju han som opererat mig!

Man kan tro att han ska betala min sjukersättning ur egen plånbok!

Kände mig på G så jag tänkte logga in igen på MinaVårdval för att förnya recept. Inloggningen misslyckades då jag försökte logga in med mitt telefonnummer istället för mitt personnummer. När jag löst det kom jag på att jag måste meddela hemtjänsten att jag ska vara borta några dagar. Så jag kollade noga i almanackan, och bokade av dem två veckor istället för en. Upptäckte det när jag fick deras bekräftelse. 

Gav upp och somnade på soffan.

Annonser

One response to “I dag har jag styrt upp!

  1. Har läst ikapp lite på bloggen och kan bara säga Heja Dig! som lyckades få till ditt sjukintyg till sist. Väl kämpat! Men idiotiskt att det ska behöva vara så. Önskar dig en förträfflig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s